Voor onze vestiging in Hilversum zoeken wij een:

1e Autotechnicus / APK Keurmeester - Nefkens Peugeot Hilversum

Fulltime/40 uur

Organisatie

Betrokken, professioneel en servicegericht. Zo werken wij als autobedrijf, maar ook als werkgever. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Goede arbeidsvoorwaarden met volop aandacht voor het welzijn, de ontwikkeling en toekomstperspectieven van onze medewerkers. Nefkens is opgericht in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met het merk Peugeot.

Nefkens heeft zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeotdealer.

Met 20 vestigingen zijn wij de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland en actief in de regio's Midden Nederland, Brabant en Noord-Nederland.

Wij onderdeel van Emil Frey Nederland NV, dit is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken.

Jij komt te werken bij Nefkens Midden B.V. Wij zijn een zelfstandige onderneming die bestaat uit acht Peugeotdealers (in Amersfoort, Bunnik, Baarn, Hilversum, Naarden, Nieuwegein, Utrecht en Zeist), twee schadebedrijven en een verhuur- en transportafdeling.


Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven 1e autotechnicus die met een frisse blik ons team komt versterken.

Je houdt je dagelijks bezig met de o.a. de volgende uitdagende werkzaamheden:

  • het zelfstandig vaststellen van diagnoses
  • adviseren en uitvoeren van reparaties
  • uitvoeren van onderhoudsbeurten
  • verrichten van eindcontroles

Je bent met jouw enthousiasme en vakkennis in staat collega's te adviseren en motiveren bij complexe situaties. Jij herkent klantenklachten en weet deze te vertalen naar een technische oplossing.

Kortom: als 1e autotechnicus ben jij een steunpilaar in de werkplaats als het gaat om het vinden van oplossingen voor onze klanten en het motiveren van je collega's.


Functie-eisen

Jij bent onze 1e autotechnicus wanneer je beschikt over:

  • MBO 4 werk- en denk niveau
  • een diploma APK-keurmeester
  • een flexibel en stressbestendig karakter hebt
  • een rijbewijs B

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je een echte teamplayer bent.


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Stefan Erkelens, stefan.erkelens@nefkens.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0682-208863.