Voor onze vestiging in Nieuwegein zoeken wij een:

Autotechnicus / Automonteur - Nefkens Peugeot Nieuwegein

Fulltime/38 uur

Organisatie

Betrokken, professioneel en servicegericht. Zo werken wij als autobedrijf, maar ook als werkgever. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Goede arbeidsvoorwaarden met volop aandacht voor het welzijn, de ontwikkeling en toekomstperspectieven van onze medewerkers. Nefkens is opgericht in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met het merk Peugeot.

Nefkens heeft zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeotdealer.

Met 20 vestigingen zijn wij de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland en actief in de regio's Midden Nederland, Brabant en Noord-Nederland.

Wij onderdeel van Emil Frey Nederland NV, dit is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken.

Jij komt te werken bij Nefkens Midden B.V. Wij zijn een zelfstandige onderneming die bestaat uit acht Peugeotdealers (in Amersfoort, Bunnik, Baarn, Hilversum, Naarden, Nieuwegein, Utrecht en Zeist), twee schadebedrijven en een verhuur- en transportafdeling.


Functiebeschrijving

Sleutel jij niet alleen graag aan auto's maar ook aan jezelf? Dan pas je goed bij Nefkens Midden, waar we niet alleen je passie voor het autovak maar ook je verdere ontwikkeling belangrijk vinden. Als Autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig stellen van diagnoses en het adviseren, lokaliseren en oplossen van storingen. Je verzorgt reparaties, onderhoudswerkzaamheden en eindcontroles. Je voert je werkzaamheden met vakmanschap en nauwkeurigheid uit. Tot slot geeft het jouw voldoening als onze klanten weer met een tevreden en veilig gevoel de weg op gaan.


Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een ervaren Autotechnicus/automonteur met minimaal een afgeronde MBO-opleiding. Je bent klantgericht, enthousiast en je wil graag samen met je team goede resultaten behalen.

Kennis van het merk Peugeot en/of je APK keurmeester spreekt in je voordeel.


Ons aanbod

Je komt te werken in een prettige werksfeer en een enthousiast team van leuke collega's die wat voor elkaar over hebben. Wij zijn een professionele regionale dealer waarbij je profiteert van de voordelen van een internationale organisatie. Wij hebben volop opleidingsmogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Wij bieden je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

o pensioenregeling bij PMT

o voordeelregeling bij bedrijfsfitness

o collectieve zorgverzekering (Ohra en Zilveren Kruis)


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Stefan Erkelens, stefan.erkelens@nefkens.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-82208863.