Voor onze vestiging in Den Bosch zoeken wij een:

Verkoopadviseur / Autoverkoper Nefkens Den Bosch

Fulltime/38 uur

Organisatie

Betrokken, professioneel en servicegericht. Zo werken wij als autobedrijf, maar ook als werkgever. Goede arbeidsvoorwaarden met volop aandacht voor het welzijn, de ontwikkeling en toekomstperspectieven van onze medewerkers.

Nefkens is met 20 vestigingen de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens bestaat uit drie bv's die actief zijn in de regio's Noord-Brabant, Midden-Nederland en Noord-Nederland. Ontstaan in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met Peugeot, heeft Nefkens zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeotdealer. Nefkens is onderdeel van Emil Frey Nederland waarmee kennis en expertise uit verschillende dealer organisaties gebundeld worden en er veel ontwikkel- en groeimogelijkheden zijn voor onze medewerkers.

Jij komt te werken bij Nefkens Brabant. Dit is een zelfstandige bv met een eigen management, die bestaat uit zeven Peugeot dealers in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Veldhoven, Valkenswaard, Uden en Best. Daarbij heeft Nefkens Brabant een schadeherstelbedrijf en een rentafdeling.


Functiebeschrijving

In de regio Den Bosch zijn wij opzoek naar commercieel talent! Heb jij het in je? Want als verkoopadviseur rekenen we op je. Zeker als het gaat om de verkoop van onze nieuwe en gebruikte auto's, maar ook voor de verkoop van accessoires, financieringen en verzekeringen. Door het combineren van je mensenkennis en commercieel talent, realiseer je ambitieuze doelstellingen. Je blinkt uit in:

• proactief en adviserend optreden naar klanten

• inzicht verkrijgen in klantbehoeftes en daarop inspelen met het overtreffen van klantverwachtingen

• het volgen van de ontwikkelingen binnen onze organisatie en in de regionale markt

• het vinden én benutten van kansen in de markt


Functie-eisen

Bovenaan het lijstje met vereisten voor deze vacature van verkoopadviseur personenauto's staat vanzelfsprekend een bovengemiddelde interesse in auto's. Maar ook de drive om in verkoop te scoren en het vastbijten in de kansen die je ziet. Direct gevolgd door:

• een afgeronde commerciële mbo-opleiding

• minimaal 2 jaar ervaring als verkoopadviseur in de branche automotive

• een stevige persoonlijkheid met een enthousiaste en open uitstraling

• een commerciële instelling en goede contactuele eigenschappen

• loyaliteit en ambitie


Ons aanbod

Je krijgt een marktconform salaris op basis van je werkervaring en functioneren, plus uitzicht op een vast contract. Verder profiteer je van een collectieve zorgverzekering, voordeel op bedrijfsfitness, een fietsplan en een pensioenregeling bij PMT.

Bij Nefkens staat de ontwikkeling van jou als medewerker centraal. We bieden je volop kansen om door te groeien en opleidingen te volgen. Hiervoor is er een intern platform Emil Frey Academy waarin je samen met je manager trainingen kunt selecteren en onbeperkt kan volgen. Jouw inzet en motivatie zijn daarbij doorslaggevend. Oftewel: je staat zelf aan het roer van jouw toekomst binnen ons bedrijf. Nefkens is een stabiele organisatie, die deel uitmaakt van de dealerholding Emil Frey Nederland, onderdeel van de Emil Frey Group. Een internationale organisatie met veel kennis en interessante mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nefkens Brabant B.V., e-mail : henry.vanham@nefkens.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 040-2122445