Voor onze vestiging in Den Bosch zoeken wij een:

ONLINE VERKOOPADVISEUR NEFKENS BRABANT

Fulltime/38 uur

Organisatie

Betrokken, professioneel en servicegericht. Zo werken wij als autobedrijf, maar ook als werkgever. Goede arbeidsvoorwaarden met volop aandacht voor het welzijn, de ontwikkeling en toekomstperspectieven van onze medewerkers.

Nefkens is met 20 vestigingen de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens bestaat uit drie bv's die actief zijn in de regio's Noord-Brabant, Midden-Nederland en Noord-Nederland. Ontstaan in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met Peugeot, heeft Nefkens zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeotdealer. Nefkens is onderdeel van Emil Frey Nederland waarmee kennis en expertise uit verschillende dealer organisaties gebundeld worden en er veel ontwikkel- en groeimogelijkheden zijn voor onze medewerkers.

Jij komt te werken bij Nefkens Brabant. Dit is een zelfstandige bv met een eigen management, die bestaat uit zeven Peugeot dealers in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Veldhoven, Valkenswaard, Uden en Best. Daarbij heeft Nefkens Brabant een schadeherstelbedrijf en een rentafdeling.


Functiebeschrijving

Bij Nefkens Online initiëren en intensiveren wij de klantrelatie die online ontstaat. Door snelheid van handelen te combineren met kennis en bevoegdheden kunnen wij de online klant direct én inhoudelijk van dienst zijn tijdens haar oriëntatie tot een volgende auto. Zo krijg je dezelfde producttrainingen als de showroom verkoopadviseur en ben je bevoegd om een aanbod in offerte uit te werken en de klant online aan te bieden. Via jou als Online Verkoopadviseur krijgt de klant snel de juiste antwoorden op zijn of haar vragen. Je vormt voor de klant en je collega's de brug tussen de oriëntatie naar de aankoopfase.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

• Het commercieel opvolgen van online Sales aanvragen (leads) die zowel telefonisch als via mail binnenkomen

• Het inventariseren van de klantbehoefte en vervolgens adviseren van de klant

• Eventuele bezwaren samenvatten en ombuigen

• De online klant enthousiasmeren en binden aan Nefkens

• Besproken online aanbod uitwerken in een offerte

• Het bereiken van een showroomafspraak

• Het communiceren en plannen van de afgesproken diensten in het CRM-systeem


Functie-eisen

Voor de functie van Online Verkoopadviseur zoeken wij een enthousiaste, klantgerichte kandidaat:

• Je hebt minimaal een (of zo goed als) afgeronde commerciële MBO opleiding

• Je hebt affiniteit met auto's

• Je bent in staat de klantbehoefte in kaart te brengen en dit te vertalen in een aanbod

• Je hebt goede beheersing van het MS office pakket

• Je hebt een representatieve telefoonstem

• Beschikbaar op zaterdag

• Goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk

• Telefonische en/of verkoopervaring is een pre


Ons aanbod

Je krijgt een marktconform salaris op basis van je werkervaring en functioneren, plus uitzicht op een vast contract. Verder profiteer je van een collectieve zorgverzekering, voordeel op bedrijfsfitness, een fietsplan en een pensioenregeling bij PMT.

Bij Nefkens staat de ontwikkeling van jou als medewerker centraal. We bieden je volop kansen om door te groeien en opleidingen te volgen. Hiervoor is er een intern platform Emil Frey Academy waarin je samen met je manager trainingen kunt selecteren en onbeperkt kan volgen. Jouw inzet en motivatie zijn daarbij doorslaggevend. Oftewel: je staat zelf aan het roer van jouw toekomst binnen ons bedrijf. Nefkens is een stabiele organisatie, die deel uitmaakt van de dealerholding Emil Frey Nederland, onderdeel van de Emil Frey Group. Een internationale organisatie met veel kennis en interessante mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nefkens Brabant B.V., e-mail : mattijs.ernes@nefkens.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-82014278