Voor onze vestiging in Nieuwegein zoeken wij een:

2e Autotechnicus / aflevermonteur Nefkens Baarn

Fulltime/40 uur

Organisatie

Betrokken, professioneel en servicegericht. Zo werken wij als autobedrijf, maar ook als werkgever. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Goede arbeidsvoorwaarden met volop aandacht voor het welzijn, de ontwikkeling en toekomstperspectieven van onze medewerkers.

Nefkens is met 23 vestigingen de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Ons bedrijf bestaat uit drie bv's die actief zijn in de regio's Noord-Brabant, Midden-Nederland en Noord-Nederland. Ontstaan in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met Peugeot, heeft Nefkens zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeotdealer.

Jij komt te werken bij Nefkens Midden. Dit is een zelfstandige bv met een eigen management, die bestaat uit acht Peugeotdealers (in Bunnik, Baarn, Hilversum, Amersfoort, Naarden, Nieuwegein, Utrecht en Zeist), twee schadebedrijven en een rentafdeling.


Functiebeschrijving

Als Autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig stellen van diagnoses en het adviseren, lokaliseren en oplossen van storingen. Je verzorgt reparaties, onderhoudswerkzaamheden en eindcontroles. Vakmanschap en accuratesse zijn hierbij van belang.

Kerntaken:

- Het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, adviseren en lokaliseren van

eenvoudige storingen en het oplossen daarvan;

- Het aflever klaarmaken van nieuwe en gebruikte voertuigen;

- Het invullen van de werkorder, klokkaart, het onderhoudsformulier en het omschrijven van de extra uitgevoerde werkzaamheden;

- Het zorgendragen voor orde en netheid in en om de werkplek.


Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die klantgericht is en goed kan samenwerken. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding bijvoorbeeld Autotechnicus, aangevuld met specifieke en vereiste cursussen.

Kennis van het merk Peugeot en je APK keurmeester is een pré. Je blijft altijd kansen en ontwikkelingen zoeken in de markt om op de hoogte te blijven van de laaste techniek. Daarnaast ben je woonachtig binnen een straal van 25 km van de vestiging.


Ons aanbod

Als dealerbedrijf maken we deel uit van Emil Frey Nederland, onderdeel van de Emil Frey Group. Dit betekent dat jij – zodra je ons team komt versterken – werkt bij een professionele regionale dealer en profiteert van de voordelen van het werken bij een internationale organisatie:

o een passend salaris

o goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

o pensioenregeling bij PMT

o voordeelregeling bij bedrijfsfitness

o collectieve zorgverzekering (Ohra en Zilveren Kruis)

o volop kansen om je te ontwikkelen en door te groeien/ goede opleidingsmogelijkheden


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Stefan Erkelens, Nefkens Midden B.V., e-mail : stefan.erkelens@nefkens.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-82208863