Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Jr. Serviceadviseur/Werkplaats receptionist Utrecht

Fulltime/40 uur

Organisatie

Betrokken, professioneel en servicegericht. Zo werken wij als autobedrijf, maar ook als werkgever. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Goede arbeidsvoorwaarden met volop aandacht voor het welzijn, de ontwikkeling en toekomstperspectieven van onze medewerkers.

Nefkens is met 23 vestigingen de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Ons bedrijf bestaat uit drie bv's die actief zijn in de regio's Noord-Brabant, Midden-Nederland en Noord-Nederland. Ontstaan in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met Peugeot, heeft Nefkens zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeotdealer.

Jij komt te werken bij Nefkens Midden. Dit is een zelfstandige bv met een eigen management, die bestaat uit acht Peugeotdealers (in Bunnik, Baarn, Hilversum, Amersfoort, Naarden, Nieuwegein, Utrecht en Zeist), twee schadebedrijven en een rentafdeling.


Functiebeschrijving

Sleutel jij niet alleen graag aan auto's maar ook aan jezelf? Dan pas je goed bij Nefkens Midden, waar we niet alleen je passie voor het autovak maar ook je verdere ontwikkeling belangrijk vinden.

Jij bent het gezicht van de werkplaats. Jij kunt lezen en schrijven met onze klanten. Als Serviceadviseur vertaal je de techniek naar onze klanten en luister je naar de wensen van klanten over het onderhoud aan hun auto. Je staat garant voor een efficiënte planning en zorgvuldige uitvoering van alle serviceactiviteiten. Jij helpt onze klanten probleemloos op weg.

Van het aannemen van serviceaanvragen tot het zorgen voor de uitvoering; als onze Serviceadviseur regel jij het. Van A tot Z. Dat betekent ook dat je werkplaatsklanten gastvrij ontvangt en hen informeert en adviseert over de mogelijkheden. Je wijst hen op aanbiedingen en verkoopt proactief reparaties, accessoires en onderhoudscontracten. Je plant de werkzaamheden in en draagt zorg voor de uitvoering van alle serviceactiviteiten in nauw contact met werkplaats en magazijn.


Functie-eisen

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een kandidaat die klantgericht en enthousiast is en daarnaast graag goede resultaten wil behalen samen met je team. Je hebt een stevige persoonlijkheid en een winnaarsmentaliteit. Je beschikt over uitmuntende sociale, communicatieve en succesvolle, commerciële vaardigheden. Verder vragen we:

• Minimaal een (afgeronde) MBO-opleiding, waarbij het opdoen van administratieve, technische en commerciële vaardigheden een belangrijke rol spelen, zoals de hotelschool of een marketingopleiding;

• ervaring als serviceadviseur in een technische, commerciële omgeving is een pré, maar zeker geen must.

• een flexibele instelling en stressbestendig

Aangezien je komt te werken voor een van de acht vestigingen van Nefkens Midden is het zeer wenselijk dat je woonachtig bent in de reio Utrecht.


Ons aanbod

Je komt te werken in een prettige werksfeer en een enthousiast team van leuke collega's die wat voor elkaar over hebben. Wij zijn een professionele regionale dealer waarbij je profiteert van de voordelen van een internationale organisatie. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden met volop kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Wij bieden je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

o pensioenregeling bij PMT

o voordeelregeling bij bedrijfsfitness

o collectieve zorgverzekering (Ohra en Zilveren Kruis)


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Stefan Erkelens, Nefkens Midden B.V., e-mail : stefan.erkelens@nefkens.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-82208863