Voor onze vestiging in Naarden zoeken wij een:

Chef Werkplaats - Nefkens Naarden

Fulltime/40 uur

Organisatie

Betrokken, professioneel en servicegericht. Zo werken wij als autobedrijf, maar ook als werkgever. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Goede arbeidsvoorwaarden met volop aandacht voor het welzijn, de ontwikkeling en toekomstperspectieven van onze medewerkers.

Nefkens is met 23 vestigingen de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Ons bedrijf bestaat uit drie bv's die actief zijn in de regio's Noord-Brabant, Midden-Nederland en Noord-Nederland. Ontstaan in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met Peugeot, heeft Nefkens zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeotdealer.

Jij komt te werken bij Nefkens Midden. Dit is een zelfstandige bv met een eigen management, die bestaat uit acht Peugeotdealers (in Bunnik, Baarn, Hilversum, Amersfoort, Naarden, Nieuwegein, Utrecht en Zeist), twee schadebedrijven en een rentafdeling.


Functiebeschrijving

Als Chef Werkplaats ben je verantwoordelijk voor het aansturen, organiseren, controleren en begeleiden van alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats. Je communiceert en informeert over welke punten van belang zijn en je weet knelpunten te signaleren binnen de dagelijkse werkzaamheden. Tevens coördineer je (mede) trainingen en opleidingen.


Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een vakman die de samenwerking binnen het team goed weet te bevorderen. Betrouwbaarheid en integriteit staan voor deze functie hoog in het vaandel. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een MBO werk- en denkniveau, niveau 4, bijvoorbeeld Werkplaatsmanager aangevuld met specifieke en vereiste cursussen w.o. APK.


Ons aanbod

Als dealerbedrijf maken we deel uit van Emil Frey Nederland, onderdeel van de Emil Frey Group. Dit betekent dat jij – zodra je ons team komt versterken – werkt bij een professionele regionale dealer en profiteert van de voordelen van het werken bij een internationale organisatie:

o een passend salaris

o goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

o pensioenregeling bij PMT

o voordeelregeling bij bedrijfsfitness

o collectieve zorgverzekering (Ohra en Zilveren Kruis)

• volop kansen om je te ontwikkelen en door te groeien/ goede opleidingsmogelijkheden

En daarnaast:

• Een prettige werksfeer en een enthousiast team van leuke collega's om mee te werken

• Afspraak = afspraak

• Waardering voor initiatief


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Stefan Erkelens, Nefkens Midden B.V., e-mail : solliciteren-midden@nefkens.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-82208863