Voor onze vestiging in Groningen zoeken wij een:

ZELFSTANDIG WERKENDE AUTOTECHNICUS (M/V) VOOR AVONDDIENST- PARTTIME 15 UUR.

Parttime/15 uur

Organisatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb je ambitie om verder te groeien in de techniek en lijkt het je mooi om te werken in een prachtig nieuw pand waar we met elkaar permanent streven naar optimale dienstverlening voor de klant en werkomstandigheden voor het team? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functiebeschrijving

Ons bedrijf is dagelijks tot 20:00 uur geopend. Tussen 16:00 en 19:30 worden reparaties en onderhoud uitgevoerd en nieuwe en gebruikte auto's verkoopklaar gemaakt. Als Autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van reparaties, onderhoud en het monteren van banden en accessoires. Vakmanschap, zelfstandigheid en accuratesse zijn hierbij van belang.


Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met ervaring als automonteur met minimaal een afgeronde MBO-opleiding Autotechnicus. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en technisch inzicht en je houdt ervan om lekker door te sleutelen.


Ons aanbod

Daarbij bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In onze bedrijfskantine worden warme maaltijden geserveerd. Wij bieden jou de cultuur van een professionele regionale dealer in een internationaal sterke organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een team van professionals die onze klanten begrijpen.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nefkens Noord B.V., Nefkens Noord B.V., e-mail : marco.dejong@nefkens.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 050-5445500